You are not connected. Please login or register

Gisele Bundchen(Жизел Бюндхен)

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Gisele Bundchen(Жизел Бюндхен) on Сря Ное 18, 2009 2:26 pm

Wolf Girl

Wolf Girl
pretty little mod
pretty little mod

Жизел Каролине Бюндхен е бразилски супермодел от немски произход, която е смятана за най-известния и скъпоплатен модел в света. Нейната кариера започва през 90-те години на миналия век. Започва с появяване по билбордове, списания и телевизионни предавания. В момента тя е лице на над 20 модни марки от различни страни като САЩ, Русия, Бразилия, Италия, Франция, Мексико, Испания, Турция, Южна Корея, Германия и Швейцария. Жизел е спечелила над 30 млн. долара в периода от юни 2005 г. до юни 2006 г. Също така тя има и рекорд в книгата на Гинес в категорията ,,най-богат супермодел на света" с нейните 150 млн. долара.

Жизел е родена в южния бразилски град Трес де Майо в Хоризонтина, провинция Рио Гранде до Сул. Родителите ѝ са Валдир и Ваня Бюндхен, и двамата германци по произход (прапрародителите на Жизел са имигрирали в Бразилия от Германия). Тя има пет сестри - Ракел, Грациела, Габриела, Рафаела и близначката ѝ Патриция.
Първоначално започва да тренира балет и обмисля да играе в бразилския отбор „Согипа“. В училище е била доста по-пълничка от съучениците си. Най-интересната история за нея е откриването ѝ за професионалната мода. Бразилски моден агент я забелязва, когато е на 14 години и яде БигМак в МакДоналдс.


_________________
http://www.theforks.forumotion.com

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите